POLITIKA PRIVATNOSTI

Medico Domus sigurnost svojih kupaca visoko pozicionira te u vezi sa tim izuzetno brine o sigurnosti njihovih podataka.

Opšte informacije

Pre prikupljanja podataka, onlajn prodavnica obaveštava kupce na koje se podaci odnose o sledećem:

  1. Da bi kupovina putem onlajn prodavnice bila uspešno realizovana potrebni su nam sledeći podaci kupca: ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Na osnovu navedenih podataka u mogućnosti smo da isporučimo kupljenu robu i obavestimo kupca o statusu narudžbine i relevantnim informacijama u vezi sa istom.
  2. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
  3. Prijava ili registracija na www.medicodomus.com podrazumeva saglasnost korisnika da dozvoljava da mu šaljemo email, sms i/ili viber obaveštenja. Kupci u svakom trenutku imaju mogućnost izbora da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing, sms i/ili viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.
  4. Kompanija Medico Domus lične podatke kupaca koristi isključivo u svrhe tehničke administracije veb sajta, kako bi omogućili korisnicima pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa njima.
  5. Kompanija Medico Domus neće ustupiti niti prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu, niti će zloupotrebiti privatne informacije kupaca. Kontakt podatke kupaca nećemo predati trećim licima osim ukoliko se to od kompanije Medico Domus ne bude zahtevalo zakonom.
  6. Zaposleni u kompaniji Medico Domus su obavezni da poštuju poverljivost podataka o kupcima.

Prikupljanje podataka

U cilju uspešne obrade porudžbina kupaca potrebno je da kupci onlajn prodavnici dostave sledeće podatke: ime i prezime, adresu, e-mail i broj telefona. Ti podaci nam pružaju mogućnost da kupcima isporučimo naručenu robu, kao i da ih obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Onlajn prodavnica prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Prijava ili registracija na onlajn prodavnici podrazumeva saglasnost korisnika da mu se šalju e-mail, sms i viber obaveštenja. Onlajn prodavnica daje kupcima mogućnost izbora da se ukoliko žele izbrišu sa mailing, sms i viber lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Sigurnost podataka
Onlajn prodavnica će preduzeti razumne tehničke i organizacione mere predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca.
Ukoliko koristite Medico Domus onlajn prodavnicu kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost podataka potrebnih za registraciju i pristup Vašem nalogu.

Promena podataka korisnika

Kada se registrujete na veb sajtu www.medicodomus.com moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke kao i Vašu mejl adresu

Važnost Politike privatnosti

Onlajn prodavnica može ažurirati Politiku privatnosti s vremena na vreme, usvajanjem i postavljanjem izmena i dopuna istih. Kupci se ovim putem obaveštavaju da bi trebalo da povremeno provere onlajn prodavnicu kako bi bili u toku sa svim eventualnim promenama Pravila privatnosti. Takođe, onlajn prodavnica može obaveštavati kupce o promenama Pravilnika putem e-maila, sms-a ili viber-a.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejla: webshop@medicodomus.com