O nama

Medico Domus je kompanija koja se bavi proizvodnjom dijetetskih suplemenata. Osnovana je 2011. godine u Nišu. U proizvodnim halama naše kompanije nalazi se najsavremenija oprema vrhunskog kvaliteta. Celokupna oprema je u skladu sa GMP standardom. Naša kompanija posluje u skladu sa zahtevima standarda ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, smernicama GMP i HACCP (GHP).

 

 

Misija kompanije

Ponuditi proizvod visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni.

Biti u stalnom kontaktu sa našim poslovnim partnerima i kupcima, trudeći se da zadovoljimo njihove potrebe na najefikasniji mogući način.

Ponuditi odgovarajući proizvod, u pravo vreme, na pravom mestu.

Vizija naše kompanije


Konstantan rast i razvoj uz kontinuirano poboljšanje kvaliteta proizvoda i održavanje dobrih poslovnih odnosa sa poslovnim partnerima.

Stalno praćenje novih dostignuća u nauci, usavršavanje zaposlenih i formiranje tima profesionalnih i visokoobrazovanih stručnjaka, predstavljaju temelj našeg budućeg razvoja.

Ostvariti vodeću konkurentsku poziciju u oblasti proizvodnje osnovnih farmaceutskih proizvoda u regionu.

Osnovni cilj kompanije jeste zadovoljstvo naših potrošača uz kontinuirano unapređenje sistema menadžmenta potpunog kvaliteta, kvaliteta i bezbednosti proizvoda i zaštite životne sredine.

Kreiranje kvalitetnog proizvoda obaveza je svih zaposlenih.